Professionell städfirma i Malmö

Vi är en städfirma som ser till att du blir nöjd!

Easy Clean Syd har funnits sedan 2007 och är ett väletablerat företag i branschen i södra Skåne. Vi har lång arbetslivserfarenhet och vi drivs av att göra ett bra arbete för våra kunder. Att ha goda relationer med våra kunder är något vi strävar efter och vi ser därför till att du trivs med våra medarbetare, städningen samt att kommunikationen funkar. Att förtroendet funkar mellan städfirman och dig som kund, anser vi är a och o för en långsiktig relation.

Städfirma med många tjänster

Vi är en städfirma i Malmö som utför det mesta inom städning. Om du söker hjälp med bland annat hemstädning, kontorsstädning, byggstädning eller flyttstädning har vi möjlighet att hjälpa dig. Dessutom kan vi även hjälpa till med inköp, matlagning och bakning, trädgårdsskötsel och mycket mer. Vi lyssnar till dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning.

Inget är för stort eller för litet!

Vi är en städfirma i Malmö som ser till att dina önskemål möts och att du blir nöjd med resultatet. Vi erbjuder garanti på samtliga tjänster vi tillhandahåller. Vi tar oss an alla typer av städprojekt och inget är för stort eller för litet. Vi har många nöjda kunder samt goda relationer är något vi strävar efter.

Vi erbjuder helhetslösningar för att du som kund ska få ut det mesta av din städning. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom branschen samt att vi ser till att hålla oss uppdaterade i utvecklingen av både produkter och tekniker. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert!

Kontakta oss för kostnadsfri offert