Anlita oss för byggstädning i Malmö

Byggstädning i Malmö för ombyggnation, renovering eller nybyggnation

Vi vänder oss till alla byggentreprenörer som söker efter en tillförlitlig och noggrann rengöringspartner i Malmö. Vi på Easy Clean Syd AB utför byggstädning i Malmö med omkringliggande område och garanti! Om inte arbetet skulle vara utfört till ful belåtenhet, kommer vi att åtgärda det kostnadsfritt.

Vi ser till så att fastigheten är rengjord och inflyttningsklar samt ser till att städningen sker på korrekt sätt. Vi vill att alla parter ska vara nöjda med vår byggstädning i Malmö och kundens behov står alltid i centrum oavsett om du är företags- eller privatkund.

Byggstädning för företags- och privatkunder

Vid renovering i hemmet eller ombyggnation/nyproduktion kan vi hjälpa både företag och privatpersoner med byggstädning i Malmö. Vi har professionella medarbetare med lång erfarenhet och den kunskap som krävs vid byggstädning. Vi är certifierade och legitimerade med ID06 samt utbildade inom SRY. Tillsammans utvecklar vi våra kunskaper med jämna mellanrum och håller oss alltid uppdaterade i utvecklingen.

Kontakta oss för byggstädning i Malmö med omnejd

Söker du en pålitlig städfirma som kan bistå med byggstädning i Malmö? Vi tar fram skräddarsydda lösningar för att matcha ditt behov. Vi kommer gärna ut och tittar på projektet och tar snabbt fram en kostnadsfri offert. Kontakta oss för hjälp med byggstädning i Malmö eller i kranskommunerna!

Kontakta oss för kostnadsfri offert


Vi städar allt så att vederbörande kan flytta rakt in efter byggstädning i Malmö

  • Allt byggdamm och alla byggsopor avlägsnas.
  • Dammsugning, dammtorkning, fönsterputsning /in/utvändigt.
  • Alla dörrar, lister och övriga ytor skall vara dammfria.
  • Lokalen/lägenheten/huset kommer vara klart för inflyttning.

Garanti vid byggstädning

Om inte arbetet skulle vara utfört till full belåtenhet kommer vi kostnadsfritt att åtgärda detta.

Vår personal innehar ID06

  • Skyddskor
  • Skyddshjälmar
  • Varselvästar

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert