Hemstädning

Unna dig hemstädning i Malmö

Hemstädning Malmö med omnejd och garanti!

Anlita oss för hemstädning Malmö. Vi hjälper dig att hålla rent och snyggt i ditt hem med hemstädning. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs samt att vi ständigt utvecklar våra kunskaper med hjälp av diverse utbildningar. Vår personal är utbildade inom SRY och specialiserade på det arbete de utför. Då vi vet att vi utför ett professionellt och noggrant arbete, erbjuder vi hemstädning i Malmö med garanti.

Vad ingår i hemstädning?

Vi utför hemstädning i Malmö för privatpersoner, men även i kranskommunerna. Sak du anlita oss för hemstädning i Malmö ingår det som standard dammsugning och våtmoppning av alla golv, rengöring av sanitetsporslin i alla toaletter och badrum, våttorkning av diskbänk och bänkskivor i kök samt skåpsluckor och kakel. Har du specifika önskemål om vad du vill ska ingå i din hemstädning, tar vi fram en skräddarsydd lösning för att matcha dina behov. Det kan till exempel handla om att duschkabinen ska städas ordentligt eller kanske ugnen. Du väljer själv om du vill att vi utför hemstädning i Malmö flera gånger i veckan, en gång i veckan eller 1 gång i månaden.

Kontakta oss för hemstädning i Malmö med omnejd

Vår hemstädning i Malmö är perfekt för dig som vill unna dig något extra i vardagen. Vi har många nöjda kunder och vi strävar alltid efter goda relationer med dig som kund. Kontakta vår städfirma om du vill att vi ska hjälpa dig med din hemstädning i Malmö eller i någon av kranskommunerna. Vi tar fram en kostnadsfri offert och vi kan garantera att du blir nöjd med slutresultatet!

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Läs mer om våra andra tjänster:


Checklista vid hemstädning i Malmö

Allmänna utrymmen:
  • Dammsugning och våttorkning av golv, stolar och arbetsbänkar.
Kök
  • Avdammning och rengöring av arbetsytor inkl. spis/häll.
  • Microvågsugn: rengöring såväl av in som utsidan.
  • Diskbänk: rengöring av rostfria ytor och diskho.
Badrum och toalett
  • Avdammning, dammsugning och våttorkning av golv.
  • Rengöring av handfat, badkar, toalett, alla blandare och vid behov duschkabin.

Information

Ni som kund ska vara medvetna om att Ni ska inneha följande:

  • En välfungerande dammsugare
  • Hink, redskap att torka golven med (ex.vis mopp).
  • Rengöringsmedel

När vi kommer på plats och städar ska det vara undanplockat från leksaker, kläder och andra föremål som hindrar utförandet av arbetet. Diskbänken ska vara fri från disk.

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert